financieel advies Delft en Den Haag Heineman

Carine Heineman

Na mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik vijftien jaar in het bankwezen en de financiële dienstverlening gewerkt. Ik was onder meer hypotheekadviseur bij de WestlandUtrecht Bank, financieel planner bij een adviesbureau en Senior Private Banker bij de Rabobank. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig financieel adviseur.

Mijn doelstelling is om op begrijpelijke wijze uw financiële situatie in kaart te brengen en zo nodig te verbeteren. Pas als het voor u echt duidelijk is, kunt u de juiste beslissingen nemen die werkelijk aansluiten bij uw wensen. Ik laat u zien aan welke knoppen u kunt draaien om uw financiële situatie te verbeteren. Ik vind kennis, integriteit en onafhankelijkheid essentieel om goed te kunnen adviseren. Daarom heb ik de volgende certificeringen en lidmaatschappen.

CFP®/FFP

Ik ben sinds 2002 gecertificeerd financieel planner (CFP, voorheen FFP). Gecertificeerde planners voldoen aan de strengste vakinhoudelijke eisen die gesteld kunnen worden aan financieel planners. Ook geldt verplichte jaarlijkse permanente educatie, een heldere gedragscode, zorgvuldig toezicht en een onafhankelijke klachtafhandeling.
https://ffp.nl/

VOFP

Ik ben lid van de Vereniging van Onafhankelijk Financieel Planners. De VOFP stelt strikte eisen aan de leden om de onafhankelijkheid en de kwaliteit van de aangesloten adviseurs te bewaken. De VOFP wordt door de Consumentenbond, het NIBUD en de Vereniging Eigen Huis aangeraden.
https://www.vofp.nl

RFEA en MfN

Tot en met 2018 ben ik werkzaam geweest als scheidingsmediator. Als gecertificeerd echtscheidingsplanner (RFEA) en MfN-mediator begeleidde ik scheidingen en de financiële afwikkeling ervan. Aangezien ik meer affiniteit heb met financiële planningen dan met scheidingen heb ik besloten geen scheidingen meer te doen. Ik gebruik deze kennis echter wel in mijn advisering over samenlevingscontracten en huwelijkse voorwaarden.
https://www.rfea.nl en https://mfnregister.nl