Heineman Financieel advies Delft

Werkwijze

Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Dit gesprek is bedoeld als persoonlijke kennismaking en inventarisatie van uw situatie en uw wensen.

Als u een totaaloverzicht van uw financiële situatie wilt, kan ik een financiële planning maken. Hierbij kunnen meerdere scenario’s doorgerekend worden, bijvoorbeeld doorwerken tot de AOW-leeftijd, eerder stoppen met werken en overlijden. Ook laat ik zien wat het effect van inflatie is.
Als u liever alleen een antwoord op een specifieke vraag wilt, kan het ook een beknopt financieel advies worden. Ik bemiddel niet maar kan u wel aangeven hoe u het advies kunt -laten- uitvoeren.

Ik geef financieel advies maar geen specifiek beleggingsadvies (invulling beleggingsportefeuille). Ik richt me op particulieren en ZZP-ers in Nederland, niet op DGA’s (ondernemers met BV’s) en situaties met buitenlandse fiscale regels.